هنون232

كل ما يخص الحياه اليوميه
 
الرئيسيةس .و .جبحـثالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 بفتيك اللحم أو الفراخ روعة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
هنون232
المدير العام
المدير العام
avatar

انثى
عدد الرسائل : 115
العمر : 37
البلد : ام الدنيا
الهوايات : الاعمال اليدويه
الحاله الاجتماعيه : متزوجه
تاريخ التسجيل : 20/01/2008

مُساهمةموضوع: بفتيك اللحم أو الفراخ روعة   السبت مارس 08 2008, 03:03

المقادير:
نصف كيلو اللحمة أو الفراخ مقطعة قطع رقيقة سمكها حوالى نصف سم -عدد 3بصله مبشورة-2 فلفل مبشورأخضر وعدد 1 فلفل أحمر -معلقة كبيره بهارات اللحمه ومعلقة صغيرة ملح ومعلقة كبيرة فلفل أسود وعدد 2 بيضة وبقسماط
الطريقــــة :
1-نحضر قطع اللحمه أو الفراخ وندقها برفق بواسطة أى أداه مسطحة حتى ترق ونضع عليها البصل والفلفل الاخضر والاحمر والفلف الاسود والملح والبهارات
2-نتركه فى الثلاجة على الاقل 5 ساعات أنا بتركها يوم أو أكثر من يوم بعد تغطيتها وهى فى الطبق بكيس حتى لا تنتشر رائحتها فى الثلاجة (هذا أفضل)
3-نخفق البيضة ونحضر شرائح اللحمة والبقسماط
4- نضع الشريحة فى البيض بالبصل وكل شى عليها ثم فى البقسماط
5- نضعها فى الزيت الشاخن على النار حتى تتحمر
6-وهكذا فى باقى القطع

_________________
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://hanon232.yoo7.com
كالاماتا
عضو جديد
عضو جديد
avatar

انثى
عدد الرسائل : 37
العمر : 40
البلد : غريبة فى وسط الزحام
الهوايات : الكمبيونر_الطبخ _القراءة
الحاله الاجتماعيه : متزوجة
تاريخ التسجيل : 07/03/2008

مُساهمةموضوع: رد: بفتيك اللحم أو الفراخ روعة   السبت مارس 08 2008, 14:05

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
فخورة باسلامى
عضو جديد
عضو جديد


انثى
عدد الرسائل : 24
العمر : 31
البلد : مصر
الهوايات : مش عارفة
الحاله الاجتماعيه : عازبة
تاريخ التسجيل : 10/06/2008

مُساهمةموضوع: رد: بفتيك اللحم أو الفراخ روعة   الثلاثاء يونيو 10 2008, 23:39

تسلميييييييييييي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
بفتيك اللحم أو الفراخ روعة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
هنون232 :: منتديات المراه :: قسم المطبخ-
انتقل الى: