المقادير:
نصف كيلو اللحمة أو الفراخ مقطعة قطع رقيقة سمكها حوالى نصف سم -عدد 3بصله مبشورة-2 فلفل مبشورأخضر وعدد 1 فلفل أحمر -معلقة كبيره بهارات اللحمه ومعلقة صغيرة ملح ومعلقة كبيرة فلفل أسود وعدد 2 بيضة وبقسماط
الطريقــــة :
1-نحضر قطع اللحمه أو الفراخ وندقها برفق بواسطة أى أداه مسطحة حتى ترق ونضع عليها البصل والفلفل الاخضر والاحمر والفلف الاسود والملح والبهارات
2-نتركه فى الثلاجة على الاقل 5 ساعات أنا بتركها يوم أو أكثر من يوم بعد تغطيتها وهى فى الطبق بكيس حتى لا تنتشر رائحتها فى الثلاجة (هذا أفضل)
3-نخفق البيضة ونحضر شرائح اللحمة والبقسماط
4- نضع الشريحة فى البيض بالبصل وكل شى عليها ثم فى البقسماط
5- نضعها فى الزيت الشاخن على النار حتى تتحمر
6-وهكذا فى باقى القطع